W
i
n
k
e
l
w
a
g
e
n
 • Nieuwsbrief
  Afmelden Aanmelden
 • Winkelmandje

  Totaal: € 0,00

 • Product informatie

  Product omschrijving:

   

  BBlocks zijn houten bouwplankjes waarmee kinderen kunnen bouwen. Deze bouwplankjes zijn tijdloos houten speelgoed. Er zijn talloze variaties in bouwwerken mogelijk, van torens tot bruggen. Bouwen met blokken leert kinderen hun fantasie te gebruiken. Naast fantasie is voor het stapelen van de houten blokjes concentratie en coördinatie nodig. De houten bouwplankjes zijn dan ook geschikt als basis speelgoed voor ieder kind vanaf drie jaar. Vaak kunnen kinderen urenlang spelen met het maken van zelf bedachte bouwwerken.

  BBlocks zijn lichte platte blokjes van ongelakt grenenhout in één formaat. De bouwplankjes hebben een speciale verhouding tussen lengte, breedte en dikte: 1:3:15. Door deze verhouding kunnen met een beetje fantasie al zeer uiteenlopende bouwwerken worden gemaakt zonder gebruik te maken van lijm of andere verbindingsmaterialen. Na het bouwen kunnen de kinderen deze dus gewoon omgooien, in elkaar laten storten en weer opnieuw beginnen.

  De BBlocks zijn beschikbaar in een verpakking van 100, 200, 500 stuks,of 1000 stuks. In kartonnendoos, of in prachtige houten kisten. Met 200 bouwplankjes kunnen al heel leuke bouwwerken worden gemaakt. Voor de echte bouwfanaten zijn er verpakkingen van 500, of 1000 stuks. Deze zijn ook zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Alle verpakkingen zijn groot genoeg om alle bouwplankjes losgestort in op te bergen. Hierdoor is het opruimen snel en gemakkelijk.

  Voorbeeldboekje
  Alle verpakkingen met BBlocks bouwplankjes worden geleverd inclusief een voorbeeldboekje waarin 25 afbeeldingen en bouwtekeningen zijn opgenomen. Speciaal bedoeld om uw kinderen op weg te helpen met het bouwen van de mooiste bouwwerken. Maar al snel zal hun eigen fantasie het overnemen om nog mooiere creaties te maken.

  BBlocks …. Is een wereld vol fantasie!

 • Betaalinformatie

  Betaalmethodes:

   

  Vooraf overboeken
  U maakt dit bedrag over op rekeningnummer NL95RABO 01241.80.558 tnv Blokkies & Zo te Huizen. Vermeld bij uw overboeking altijd het ordernummer. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling na circa 1 werkdag bij u afgeleverd.

  Ideal
  Ideal is een steeds vaker gebruikte betaalmethode voor aankopen via internet. Ideal betaling is mogelijk wanneer u internetbankiert bij één van de volgende banken: ABN-Amro, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS bank. Volg de stappen in het scherm om uw betaling uit te voeren. De betaling via Ideal wordt snel en automatisch doorgegeven aan BBlocks. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling na circa 1 werkdag bij u afgeleverd.

 • Garantie

  Garantie:

   

  De betrouwbaarheid en kwaliteit van BBlocks worden 100% gegarandeerd. Alle verzendingen worden gecontroleerd op gebreken. U mag ervan uitgaan dat uw bestelling onbeschadigd en tijdig bij u wordt afgeleverd.

  Wanneer er onverhoopt iets niet goed is gegaan tijdens de verzending of u bent niet tevreden met uw aankoop, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Klik op de button “contact” om dit rechtstreeks te doen. U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

  Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met ons product of onze service kunt u zich altijd wenden tot het MKB. BBlocks heeft zich gecommitteerd aan de voorwaarden die MKB Nederland stelt aan webwinkels die kinderspeelgoed aanbieden.

 • Verzend informatie

  Informatie met betrekking tot verzenden:

   

  BBlocks zal uw bestelling naar het door u ingegeven adres (of afleveradres) verzenden.
   
  Verschillende artikelen in uw bestelling worden zo mogelijk samen verpakt en verzonden.
  BBlocks kan kiezen uit verschillende transporteurs, afhankelijk van de omvang van uw bestelling en het afleveradres. De transporteur zal uw bestelling meerdere malen op het door u opgegeven afleveradres aanbieden. Wanneer na meerdere aanbiedingen de verzending niet in ontvangst is genomen, wordt de verzending in een nabijgelegen postvestiging of afhaalpunt voor u klaargelegd. U ontvangt hiervan een aankondiging in uw brievenbus. Met deze aankondiging kunt u de bestelling op de postvestiging of afhaalpunt ophalen.
   
  U moet bij aflevering van uw bestelling bij de transporteur voor ontvangst tekenen.

  Verzendkosten
  De prijzen van de aangeboden artikelen zijn altijd inclusief verzendkosten.
   
  Transportschade
  Transportschade moet binnen 3 dagen per email worden doorgegeven aan info@blokkiesenzo.nl . Wij zullen dan passende maatregelen nemen om uw bestelling zonder schade alsnog na te leveren.
   

  Bestellingen bestemd voor buiten Nederland
  Bestellingen bestemd voor aflevering buiten Nederland, maar binnen Europa, kunnen alleen geplaatst worden per email naar info@blokkiesenzo.nlDe verzendkosten voor deze bestellingen worden apart geoffreerd.